Allmän KURS - GYMNASIEKOMPETENS

Allmän kurs ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier på högskola eller yrkesskola.
→ läs mer


ALLMÄN KURS - musik

Allmän kurs - Musik ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för musik.
→ läs mer

ALLMÄN KURS - Svenska andraspråk

Allmän kurs Svenska som andraspråk är för dig som vill utveckla dina kunskaper i svenska språket för framtida arbete eller vidare studier. Utbildningen är på sen grundnivå eller gymnasienivå och riktar sig till dig som har godkänd SFI D, SAS Grund eller motsvarande.
→ läs mer

Allmän kurs - KreativT Skapande

Allmän kurs Kreativt Skapande ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för kreativt skapande.
→ läs mer

Konstlinjen - Måleri & Keramik

För dig som vill få en unik möjlighet till eget skapande och utveckla dina förmågor med den kreativa processen i fokus.
→ läs mer
Musiklinjen Afroamerikansk

Musiklinjens Afroamerikanska gren riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper i afroamerikansk musiktradition.
→ läs merDigital Musikprodukion

Musiklinjen Digital musikproduktion är för dig som vill jobba som musikproducent med låtskrivande och musikproduktion på en professionell nivå.
→ läs mer


Arbetsliv ASPERGER

Arbetsliv Autismspektrum Asperger vänder sig till dig som har diagnosen Asperger och vill lära mer om arbetslivet i teori och praktik.
→ läs mer


Bibelskola på Distans - GRUND

Bibelskola på distans grund riktar sig till dig som vill studera Bibeln, kristen tro och lära känna Gud närmare, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.
→ läs mer


Bibelskola på Distans - Påbyggnad

Bibelskola på distans påbyggnad riktar sig till dig som läst färdigt vår grundkurs och vill fullfölja den genomgång av Bibeln du påbörjat under grundkursen.
→ läs mer


Bibelskola på Distans - NORR

Bibelskola på distans Norr - påbyggnadskurs är för dig som läst vår grundkurs. Kursen riktar sig till dig som vill studera Bibeln, kristen tro och lära känna Gud närmare, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.
→ läs mer

Bibelskola för arabisktalande

Bibelskola för arabisktalande riktar sig till dig som är arabisktalande och vill studera Bibeln, växa i ditt lärjungaskap och lära känna Gud närmare.
→ läs mer

Svenska dag 1

SVENSKA För asylsökande

Svenska från dag 1 är till för dig som är asylsökande eller bor på Migrationsverkets boenden och vill stärka din språkförmåga.
→ läs mer