Allmän kurs - allmän profil

Allmän KURS - ALLMÄN PROFIL

Allmän kurs ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier på högskola eller yrkesskola.
→ läs mer


Allmän kurs - musikprofil

ALLMÄN KURS - MUSIKPROFIL

Allmän kurs - Musikprofil ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för musik.
→ läs mer

Svenska som andraspråk

ALLMÄN KURS - Svenska andraspråk

För dig som har godkänd SFI D eller Språkintroduktion och behöver få behörighet för vidare studier på högskola eller universitet genom att välja kurser som ger gymnasiebehörighet.
→ läs mer

Allmän kurs - skapandeprofil

Allmän kurs - Skapandeprofil

Allmän kurs Skapandeprofil ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för kreativt skapande.
→ läs mer

Konstlinjen - Måleri & Keramik

Konstlinjen - Måleri & Keramik

För dig som vill få en unik möjlighet till eget skapande och utveckla dina förmågor med den kreativa processen i fokus.
→ läs mer
Musiklinjen Ensemblemusiker

Ensemblemusiker

Musiklinjen Ensemblemusiker riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper i den afroamerikanska musiktraditionen.
→ läs merDigital Musikproduktion

Digital Musikproduktion

Musiklinjen Digital musikproduktion är för dig som vill jobba som musikproducent med låtskrivande och musikproduktion på en professionell nivå.
→ läs mer


Musiklinjen Topliner

TOPLINER MUSIKPRODUKTION

Musiklinjen Topliner är för dig som vill arbeta professionellt som topliner. Kärnan i utbildningen är att färdigställa professionella vokalproduktioner till befintliga tracks.
→ läs mer


Arbetsliv Asperger

Arbetsliv ASPERGER

Arbetsliv Autismspektrum Asperger vänder sig till dig som har diagnosen Asperger och vill lära mer om arbetslivet i teori och praktik.
→ läs merBibelskola på distans - Stockholm

Bibelskola på Distans - Stockholm

Bibelskola på Distans - Stockholm riktar sig till dig som vill studera Bibeln, kristen tro och lära känna Gud närmare, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.
→ läs mer


Bibelskola på distans - Norrland

Bibelskola på Distans - NORRLAND

Bibelskola på Distans - Norrland är baserad i Örnsköldsvik och riktar sig till dig som vill studera Bibeln, kristen tro och lära känna Gud närmare, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.
→ läs mer

Bibelskola på distans - Påbyggnad

Bibelskola på Distans - Påbyggnad

Bibelskola på Distans - Påbyggnad riktar sig till dig som läst färdigt vår grundkurs och vill fullfölja den genomgång av Bibeln du påbörjat under grundkursen.
→ läs mer


Svenska för asylsökande

SVENSKA För asylsökande

Svenska från dag 1 är till för dig som är asylsökande eller bor på Migrationsverkets boenden och vill stärka din språkförmåga.
→ läs merDigitalt medborgarskap för seniorer

Digitalt medborgarskap seniorer

Digitalt medborgarskap för seniorer är till för dig som vill bli förtrolig med modern teknologi så att du känner dig trygg att använda dator samt smarta telefon eller surfplatta för att söka information, använda vardagsnära digitala tjänster och kommunicera med andra.
→ läs mer