Ansök till utbildningar

Allmän KURS - Allmän profil

Allmän kurs ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier på högskola eller yrkesskola.


ÖPPEN VT-23 Ansök digitalt
Ansökningsblankett
Kursinfo

Allmän kurs musikprofil

ALLMÄN KURS - musikprofil

Allmän kurs - Musikprofil ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för musik.

ÖPPEN VT-2023 Ansök digitalt
Ansökningsblankett
Kursinfo

Svenska som andraspråk

ALLMÄN KURS - Svenska andraspråk

För dig som har godkänd SFI D eller Språkintro och behöver få behörighet för vidare studier på högskola eller universitet genom att välja kurser som ger gymnasiebehörighet.ÖPPEN VT-23 Ansök digitalt
 Ansökningsblankett
 Kursinfo

Allmän kurs skapandeprofilr

Allmän kurs - SKAPANDEPROFIL

Allmän kurs - Skapandeprofil ger dig samma behörighet du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för kreativt skapande.

ÖPPEN VT-23 Ansök digitalt
Ansökningsblankett
Kursinfo

Musiklinjen Topliner

Topliner Musikproduktion

Musiklinjen Topliner är för dig som vill arbeta professionellt som topliner. Kärnan i utbildningen är att färdigställa professionella vokalproduktioner till befintliga tracks.


HT-2023 Ansök digitalt
Ansökningsblankett
Kursinfo

Ansök till Bibelskola på distans

Bibelskola på Distans - Stockholm

Bibelskola på Distans - Stockholm riktar sig till dig som vill studera bibelkunskap och närliggande ämnen, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.

HT-2023  Ansök digitalt
Ansökningsblankett
Kursinfo

Ansök till Bibelskola på distans Norrland

Bibelskola på Distans - Norrland

Bibelskola på Distans - Norrland är baserad i Örnsköldsvik och riktar sig till dig som vill studera Bibeln, kristen tro och lära känna Gud närmare, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.

HT-2023  Ansök digitalt
Ansökningsblankett
Kursinfo


Ansök till Bibelskola på distans Påbyggnad

Bibelskola på Distans - Påbyggnad

Bibelskola på Distans - Påbyggnad riktar sig till dig som läst färdigt vår grundkurs och vill fullfölja den genomgång av Bibeln du påbörjat under grundkursen.

HT-2023  Ansök digitalt
 Ansökningsblankett
Kursinfo

Ansök till Svenska för asylsökande

Svenska för asylsökande

Svenska från dag 1 är till för dig som är asylsökande eller bor på Migrationsverkets boenden och vill stärka din språkförmåga.

ÖPPEN  Ansök digitalt
Kursinfo

Digitalt medborgarskap för seniorer

Digitalt medborgarskap seniorer

Digitalt medborgarskap för seniorer är till för dig som vill bli trygg i att använda datorer, smarta telefoner och surfplattor i vardagen.

STÄNGD  Ansökan stängd
Kursinfo