Allmän KURS - GYMNASIEKOMPETENS

Allmän kurs ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier på högskola eller yrkesskola.


ÖPPEN Ansök Digitalt
Ansökningsblankett


ALLMÄN KURS - musik

Allmän kurs Musik ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för musik.

ÖPPEN Ansök Digitalt
 AnsökningsblankettALLMÄN KURS - Svenska andraspråk

Allmän kurs Svenska som andraspråk är för dig som vill utveckla dina kunskaper i svenska språket för framtida arbete eller vidare studier. Utbildningen är på sen grundnivå eller gymnasienivå och är för dig som har godkänd SFI D, SAS Grund eller motsvarande.

ÖPPEN Ansök Digitalt
 Ansökningsblankett


Allmän kurs - Kreativt SKAPANDE

Allmän kurs Kreativt Skapande ger dig samma behörighet du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för kreativt skapande.

ÖPPEN  Ansök Digitalt
Ansökningsblankett

Konstlinjen - Måleri & Keramik

För dig som vill få en unik möjlighet till eget skapande och utveckla dina förmågor med den kreativa processen i fokus.


ÖPPNAR 1 DEC  Ansökan stängdMusiklinjen Afroamerikansk

Musiklinjens Afroamerikanska gren riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper i afroamerikansk musiktradition.


ÖPPNAR 1 DEC  Ansökan stängdDigital MusikprodUKTION

Digital musikproduktion är för dig som vill jobba med låtskrivande och musikproduktion på en professionell nivå.


ÖPPNAR 1 DEC  Ansökan stängdArbetsliv ASPERGER

Arbetsliv Autismspektrum Asperger vänder sig till dig som har diagnosen Asperger och vill lära mer om arbetslivet i teori och praktik.


ÖPPNAR 1 DEC  Ansökan stängdBibelskola på Distans - GRUND

Bibelskola på distans grund riktar sig till dig som vill studera bibelkunskap och närliggande ämnen, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.


ÖPPNAR 1 DEC  Ansökan stängd

Bibelskola på Distans - Påbyggnad

Bibelskola på distans påbyggnad, riktar sig till dig som läst färdigt vår grundkurs och vill fullfölja den genomgång av Bibeln du påbörjat under grundkursen.


ÖPPNAR 1 DEC  Ansökan stängd


Bibelskola på Distans - Norr

Bibelskola på distans Norr - påbyggnadskurs är för dig som läst vår grundkurs. Kursen riktar sig till dig som vill studera bibelkunskap och närliggande ämnen, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.

ÖPPNAR 1 DEC  Ansökan stängd


Bibelskola för arabisktalande

Bibelskola för arabisktalande riktar sig till dig som är arabisktalande och vill studera Bibeln, växa i ditt lärjungaskap och lära känna Gud närmare.

ÖPPNAR 1 DEC  Ansökan stängdSvenska från dag 1

Svenska för asylsökande

Svenska från dag 1 är till för dig som är asylsökande eller bor på Migrationsverkets boenden och vill stärka din språkförmåga.

STÄNGD TILLSVIDARE  Ansök digitalt
Prospekt