Dagens lunch på Ågestagården

ÄT LUNCH PÅ ÅGESTAGÅRDEN

Kombinera ditt besök i Ågesta friluftsområde med att äta på Ågestagårdens restaurang nere vid sjön Magelungen. Dagens lunch består av dagens varmrätt eller vegetariskt alternativ inklusive salladsbuffé, smör och bröd samt kaffe till priset 105 kr.
→ läs mer

Hyr lägergård i Stockholm

HYR LÄGERGÅRD I STOCKHOLM

På vår lägergård, Ågestagården, kan du boka prisvärda ungdomsläger, kurser och konferenser i naturskön miljö vid vatten med god mat. Det finns möjlighet till övernattning under perioden juni-augusti.
→ läs mer

Internatet på Ågesta folkhögskola

INTERNAT

Tag chansen att fördjupa dig i dina studier och slipp tidskrävande resor. Få möjlighet att umgås med andra studerande med likartade intressen. Internatet har 38 rum med egen toalett och dusch.
→ läs mer

Om Ågesta folkhögskola

Om Skolan

Ågesta folkhögskola erbjuder studier av hög kvalité med erfarna lärare i en lugn studiemiljö med små grupper. Skolan är vackert belägen i södra Stockholm. Skolans profil är konstnärlig och musikalisk verksamhet med kristna värderingar.
→ läs mer

Lediga jobb på Ågesta folkhögskola

LEDIGA JOBB

Är du nyfiken på hur det är att undervisa på folkhögskola? Vi söker dig som är lärare eller studerar till lärare och som är intresserad av kortare och längre vikariat i vår verksamhet. Fyll i formuläret nedan. Vi kontaktar dig om det uppstår ett vikariebehov enligt din profil.
→ ansök här

Hitta till Ågesta folkhögskola

Hitta Hit

Hur reser du enklast till skolan med bil eller kommunala färdmedel? Kontakta oss här.
→ läs mer
Frälsningsarmen huvudman för Ågesta folkhögskola

HUVUDMAN

Skolans huvudman är Frälsningsarmén som äger Ågestagården.
→ läs mer