Allmän KURS - GYMNASIEKOMPETENS

Allmän kurs ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier på högskola eller yrkesskola.
→ läs mer


ALLMÄN KURS - Väx med musik

Allmän kurs Väx med musik ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för musik.
→ läs mer

ALLMÄN KURS - Svenska andraspråk

Allmän kurs Svenska som andraspråk är för dig som vill utveckla dina kunskaper i svenska språket för framtida arbete eller vidare studier. Utbildningen är på sen grundnivå eller gymnasienivå och riktar sig till dig som har godkänd SFI D, SAS Grund eller motsvarande.
→ läs mer

Allmän kurs - KreativT Skapande

Allmän kurs Kreativt Skapande ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier och samtidigt utöva din passion för kreativt skapande.
→ läs mer

Konst & Hantverk

För dig som vill få en unik möjlighet till eget skapande och utveckla dina förmågor med den kreativa processen i fokus.
→ läs mer
Musiklinjen Afroamerikansk

Musiklinjens Afroamerikanska gren riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper i afroamerikansk musiktradition.
→ läs merDigital Musikprodukion

Musiklinjen Digital musikproduktion är för dig som vill jobba med låtskrivande och musikproduktion på en professionell nivå.
→ läs mer

Asperger Arbetsliv

Asperger Arbetsliv vänder sig till dig som har diagnosen AS och vill lära mer om arbetslivet i teori och praktik.
→ läs mer


Bibelskola på Distans - GRUND

Bibelskola på distans grund riktar sig till dig som vill studera Bibeln, kristen tro och lära känna Gud närmare, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.
→ läs mer

Bibelskola på Distans - Påbyggnad

Bibelskola på distans påbyggnad riktar sig till dig som läst färdigt vår grundkurs och vill fullfölja den genomgång av Bibeln du påbörjat under grundkursen.
→ läs mer

Bibelskola på Distans - NORR

Bibelskola på distans Norr, en grundkurs som riktar sig till dig som vill studera Bibeln, kristen tro och lära känna Gud närmare, men som inte kan lämna hemorten för studier under längre tid.
→ läs mer

Pionjärutbildning DISTANS

Att fostra och träna ledare för uppdraget ”Jesus Till Alla” och med utgångspunkt i personens unika gåvor och talanger utrusta denne för pionjär tjänst.
→ läs mer

Svenska dag 1

SVENSKA För asylsökande

Svenska från dag 1 är till för dig som är asylsökande eller bor på Migrationsverkets boenden och vill stärka din språkförmåga.
→ läs mer