Allmän KURS STÄNGD

Allmän kurs ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar grundskole- eller gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier på högskola eller yrkesskola.


Ansökan stängd
Ansökningsblankett
Prospekt

Väx med musik STÄNGD

Väx med musik ger dig samma behörighet som du kan få via gymnasium eller komvux. Du som saknar grundskole- eller gymnasieutbildning kan på så sätt skaffa dig grundläggande behörighet för vidare studier på högskola eller yrkesskola och samtidigt utöva din passion för musik.

Ansökan stängd
Ansökningsblankett
Prospekt

Svenska som andraspråk ÖPPEN

För dig som har godkänt SFI D eller SAS Grund och behöver utveckla dina kunskaper i svenska språket och vid behov få behörighet för vidare studier. På Svenska som andraspråk vill vi ge deltagarna allmänbildning, ökad självkänsla, ökat självförtroende och ökade ämneskunskaper.

Obs! Ansökan till vårterminen 2018
Ansökningsblankett
Prospekt

Bibelskola på Distans STÄNGD

Bibelskola på distans riktar sig till dig som vill studera bibelkunskap och närliggande ämnen, men som av olika skäl inte kan lämna hemorten för heltidsstudier under längre tid.

Ansökan stängd
Ansökningsblankett
Prospekt

Pionjärsutbildning STÄNGD

Att fostra och träna ledare för uppdraget ”Jesus Till Alla” och med utgångspunkt i personens unika gåvor och talanger utrusta denne för pionjär tjänst.

Ansök Digitalt
Ansökningsblankett
Prospekt